Praktijk Mariet Rutten
Voor therapie & training
 

Mindfulness

Mariet is mindfulness- en compassietrainer VMBN-categorie 1 en was tot 1 oktober 2022 als regiotrainer verbonden aan het Centrum voor Mindfulness Amsterdam (vóór de overname door de Mindfulnessfabriek/Stresswise).

Onder de voormalige naam Heartfulness-Deventer en huidige naam MindBody Training biedt ze gespecialiseerde trainingen in Deventer en Bathmen en besloten stiltedagen in Wilp..

Daarnaast geeft ze vanaf 2023 in samenwerking mindfulness en yoga retreats in stilte gericht op herbronnen door vertragen, inkeren, rust en ontspanning in Loenen, Doetinchem en Zeeland voor alle info: Mindbody-retreat


Hulpverleners en trainers in opleiding zijn van harte uitgenodigd om ook deel te nemen aan een PsBK bijscholing, training ter eigen verdieping of als verplicht onderdeel van de opleiding. Leertherapeutische begeleiding of supervisie is daarbij mogelijk.. 


 


Mindfulness en Compassie = Heartfulness

MindBody Training Deventer bouwt en traint mensen op de kracht van kennis, passie en ervaring!

Biedt mindfulness+ trainingen MBSR, MBCT, TSM én MBCL vervolgtrainingen gericht op milder leven en zelfcompassie in het dagelijks leven, ook bij trauma.


Voor alle informatie over mindfulnesstrainingen, agenda en mogelijkheden klik hier.


 
E-mailen
Bellen
Map
Info