Praktijk Mariet Rutten
Voor therapie & training
 

mindbody training Deventer

Begeleiding en trainingen in Mindfulness & Zelfcompassie

De Mindful Leven meditatie- en aandachttrainingen zijn gericht op stressreductie en bewuster leven en worden (deels) vergoed door een groot aantal zorgverzekeraars!


Mariet biedt 1-op-1 begeleiding vanuit het positieve gezondheid gedachtegoed in haar praktijk in Bathmen en verzorgt in Deventer gespecialiseerde 8-weekse aandachtstrainingen bij stress in het alledaagse leven of werk, burn-out, ziekte en pijn, piekeren, (vastzittende) emoties/gevoel, angst en paniek.


Door inzicht groeien naar milder en meer ontspannen leven of werken! Het bevorderen van levenskwaliteit, óók wanneer het leven tegen zit! Mindful leren leven door in communicatie te gaan met jezelf én je omgeving.


In de begeleiding en trainingen gaan we uit van kracht i.p.v. klacht! Bieden maatwerk individueel en in kleine groepen om daarmee een veilige setting te kunnen waarborgen en kwaliteit.  Leren en ervaren vanuit het hart, de basis, embodiment in mindfulness en (zelf)compassie. Vanuit plezier ruimte scheppend, om weer in je kracht te kunnen gaan staan in realisatie dat het leven NU geleefd wordt, niet gisteren of morgen.


Benieuwd naar de mogelijkheden? Ga naar de website van MindBody Training Deventer. 
E-mailen
Bellen
Map
Info